Συχνές Ερωτήσεις

Ο ποντικοευχούλης μάζεψε τις πιο συχνές ερωτήσεις που κάνουν συνήθως οι πελάτες μας και θέλει να σας βοηθήσει για να μην ψάχνετε!

  1. Συμπληρώστε προσεκτικά την φόρμα παραγγελίας με τα σωστά στοιχεία του παιδιού για το οποίο θέλετε να φτιάξουμε το παραμύθι (όνομα) και επιλέξτε σωστά το φύλο του ήρωα και το χρώμα μαλλιών  και ματιών έτσι ώστε να ταιριάζουν με το παιδί που θέλετε να χαρίσετε το Παραμύθι με Όνομα.
  2. Γράψτε με προσοχή την αφιέρωση που θέλετε να κάνουμε! Εμείς θα γράψουμε στο παραμύθι σας αυτό ακριβώς που θα μας γράψετε εσείς!
  3. Επιλέξτε η μεταφορά του βιβλίου σας να γίνει με δικά μας έξοδα μέσω ΕΛΤΑ για να μην επιβαρυνθείτε με τα έξοδα αποστολής που θα επωμιστείτε σε περίπτωση που επιλέξετε την μεταφορά μέσω courier και αντικαταβολής. Επιπλέον, εάν επιλέξετε την πληρωμή του βιβλίου σας μέσω τράπεζας επιλέξτε την ίδια τράπεζα με την οποία συνεργαζόμαστε και εμείς (ALPHA BANK) για να μην επιβαρυνθείτε με την προμήθεια της τράπεζας για την μεταφορά!

Σε περίπτωση που το Παραμύθι με Όνομα που παραλάβατε έχει κάποιο λάθος που οφείλεται σε δική μας υπαιτιότητα, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε στο email μας είτε να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας και να μας εξηγήσετε τι έχει συμβεί. Σας εγγυόμαστε ότι σύντομα θα λάβετε την σωστή έκδοση του παραμυθιού σας.

Επιστροφές χρημάτων γίνονται μόνο όταν το παραμύθι που παραλάβατε δεν συνάδει με τα στοιχεία που μας δώσατε αρχικά.

Εμείς χρειαζόμαστε 5 εργάσιμες μέρες για να να σας φτιάξουμε το μοναδικό σας παραμύθι και 3-4 εργάσιμες μέρες (αποστολή με ΕΛΤΑ) 2 εργάσιμες μέρες(αποστολή με courier) για να ταξιδέψει σε εσάς!

Κατά την παραγγελία του παραμυθιού θα σας δίνεται η δυνατότητα να πληρώσετε με τρεις τρόπους:

  • Για την Ελλάδα τιμή  28,50€

Τρόποι Πληρωμής
1. Με τραπεζική μεταφορά.
2. Προπληρωμή μέσω Ρaypal.
3. Αντικαταβολή μέσω courier (Επωμίζεστε τα έξοδα αποστολής)

Τρόποι Αποστολής
1. Δωρεάν αποστολή απο τα Ελληνικά Ταχυδρομεία ( σε περίπτωση όπου γίνει προπληρωμή μέσω τραπεζικής μεταφοράς ή με Paypal. Χρειάζονται 7-8 μέρες).
2. Courier μέσω αντικαταβολής (Επωμίζεστε τα έξοδα αποστολής. Χρειάζονται 4-5 μέρες)

  • Για την Κύπρο τιμή 30€
    1. Coυrier μέσω αντικαταβολής (Επωμίζεστε τα έξοδα αντικαταβολής)

 

 

 

Το παραμύθι με Όνομα κοστίζει 28,50 ευρώ για Ελλάδα και 30 ευρώ για Κύπρο, ανεξάρτητα απο το μέγεθος του ονόματος του παιδιού. Επιπλέον, στην τιμή  περιλαμβάνεται μια υπέροχη συσκευασία με το αρχικό γράμμα του ονόματος του παιδιού που θέλετε να το κάνετε δώρο!

Για να αγοράσετε το Παραμύθι με Όνομα και να το χαρίσετε σε κάποιο ξεχωριστό παιδάκι θα πρέπει να συμπληρώσετε τη φόρμα παραγγελίας μας.

Το παραμύθι με Όνομα είναι κατάλληλο για ηλικίες μεταξύ 2-8 ετών. Όμως υπάρχουν ευχαριστημένοι πελάτες που αγοράζουν το παραμύθι μας για νεογέννητα αλλά και για ενήλικες.

Έχεις κάποια άλλη ερώτηση;

Ρώτησε τον ποντικοευχούλη στέλνοντας email στο paramithimeonoma@gmail.com και αυτός έτσι μαγικά θα σου δώσει την απάντηση που θες!